Titel: Red Joan

Titta Red Joan Online

Använd länkarna nedan för att titta på Red Joan fullfilms online-ström.

Klicka här för att se hela filmen i HD : https://123movs.xyz/se/?film=136#gigs4students071719

.
.
.
.
.


HTTP Live Streaming använder en vanlig webbserver för att distribuera audiovisuellt innehåll och kräver att specifik programvara passar in i korrekt formatöverföring i realtid. Servicearkitekturen omfattar:

server
Kodifiera och inkapslera det ingående videoflödet Red Joan i ett korrekt format för leveransen. Sedan är den beredd att distribueras genom att segmentera den i olika filer. Under intagsprocessen kodas videon och segmenteras för att generera videofragment och Red Joan indexfil.

Kodare: kodifiera videofiler i H.264-format och ljud i AAC, MP3, AC-3 eller EC-3. [7] Detta är inkapslat av MPEG-2 Transport Stream för att bära den.
Segmenter: delar MPEG-2 TS-filen i fragment Red Joan med samma längd, förvaras som .ts-filer. Det skapar också en indexfil som innehåller referenser för de fragmenterade filerna, sparas som .m3u8.

Distributör
Skapas av en vanlig webbserver, accepterar förfrågningar från klienter och Red Joan levererar alla resurser (.m3u8 spellista fil och .ts segmentfiler) som behövs för streaming.
Klient
Begär och ladda ner alla filer och resurser, montera dem så att de kan presenteras för användaren som Red Joan kontinuerlig flödesvideo. Klientprogramvaran hämtar först indexfilen Red Joan

Tags:

Titta Online Streaming Full Red Joan

Red Joan hela filmen gratis

Titta Red Joan nätet på Youtube

Titta Red Joan nätet instanmovie

Red Joan titta på filmen gratis

Titta Red Joan Full Movie

En Natt fulla gratis filmer